5 augusti 2008

Spök-kakel....

För ca 2 månader sen så var vi på Beijer och hittade glasmosaik som vi föll för båda två, sååååå snygg... Igår var det dax att inhandla den.... den har slutat att existera.... Anställda i kakelaffärer tittar på oss med nollställd blick när vi förklarar vad vi letar efter, ingen vet vad vi talar om.... Mycket mycket märkligt, vi vet ju att vi har sett den och precis hur den såg ut men nu finns den inte ens i någon av alla två miljoner kataloger vi har letat igenom. Det mest relevanta skulle vara att vi drömt om mosaiken, men jag vet att så är inte fallet !!! Så vad ska man göra ?? Vi har börjat om från noll, börjat leta IGEN.... Men det är svårt att släppa tanken på spök-mosaiken som slutade att existera och raderade sig själv ur allas hjärnor utom våra....

-är det en ynnest eller en förbannelse-

3 kommentarer:

lotta sa...

Oj det är inte kul när det bra försvinner. Tänkte fråga en sak med. Kan du skriva ut väggord?? Vet du vad ja menar??

.....känd som Frida....... sa...

Kanske, det beror på vad vi pratar för material på väggordet... Typ självhäftande eller ?? Är det nått snuskigt ord så går det ICKE !!!!!

lotta sa...

oj menar du att jag ska kunna det.. finns det olika?????? Fasen hade ju värsta ordet ju men men får väl ändra mig då. Kan ju ta det när vi träffas nån gång =)